Salut prieteni si pasionati de astra!
club opel felixopel editia a v-aclubastra.ro a pornit de la ideea unui forum, aceasta fiind ulterior si fundamentul pe care s-a construit o comunitate a pasionatilor de Opel Astra. Este un proiect independent, sustinut si intretinut de pasiunea unor entuziasti. Nu ne-am propus sa castigam ceva si nici sa ajungem celebri, poate doar sa incercam sa cunoastem cat mai multi oameni cu aceeasi pasiune ca si a noastra care sa aiba un loc al lor unde sa poata discuta liber despre pasiunea lor, unde sa gaseasca informatii sau solutii la problemele lor.

Cine este binevenit in comunitatea noastra ?
Orice pasionat, “all with opel in the heart” cum spunem noi, deoarece clubastra.ro si astraclub.ro nu se dorestc si nici nu sunt niste cluburi exclusiviste, poate doar un pic selective, de aceea ne rezervam dreptul de a primi in comunitatea noastra doar membrii cu adevarat pasionati, indiferent de cunostintele lor in domeniu, dar care au masura bunului simt si un spirit dezvoltat de camaraderie, pentru ca in final ceea ce sustine acesta comunitate sunt oamenii si pasiunea lor.

In final va dorim un bun venit, lectura placuta si speram ca am reusit ceea ce ne-am propus!Watch Brothers (2015) Full Movie Online Streaming Online and Download

Categories: Astraclub

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.