bord opel astra h

Pentru scoaterea gurilor de ventilatie avem nevoie de 4 surubelnite drepte (cat mai finute) sau de 4 bucati de tabla cu care sa apasan clemele de la gura de ventilatie. Aceste 4 cleme trebue apasate simultan ca altfel nu iese si daca fortam riscam sa rupem ceva pe acolo.
Se iau cele 4 fasii de tabla si se introduc printre gura de ventilatie si bord in partea de sus si jos la cca. 1 cm de colt (sau le gasiti voi ca se simt unde-s). Clemele de sus trebuie coborate si cele de jos ridicate. Fasiile de tabla trebuie introduse destul de mult fiindca acele cleme sunt plasate in adancime la 3-4 cm de fata.
Specific sa se umble cu grija ca daca am zgariat fata la gura de ventiletie… degeaba ne-am apucat de treaba.

Cam asta a fost cu scosul gurii de ventilatie.
Lamelele de plastic care le aveam rupte s-au rezolvat asa: se ia un burghiu subtire, se da gaura cu grija mare in lamela de plastic in locul unde era “cuiul” care a fost rupt (macar 15-20 mm adancime), dupa care se ia o spita de bicicleta, se taie bucati la dimensiunile necesare si se introduc impreuna cu putin adeziv in gaurile facuta cu burghiul in lamela. se monteaza inpoi si gata treaba.

Pentru mai multe detalii si poze explicative puteti citi tutorialul complet Demontare guri ventilatie Opel Astra H. Tot pe astraclub.ro puteti comenta, pune intrebari sau sa ii multumiti autorului acestui tutorial: silvyucc.

Categories: Tutoriale Astra H

Comments are closed.