Opel Ampera a trecut un test important vineri, 23 aprilie, când primul model Ampera pre-producţie an de fabricaţie 2012 a ieşit de pe linia de asamblare Operaţiuni Pre-Producţie a GM din Warren, Michigan.

Opel Ampera

Opel Ampera

>

Muncitorii de la asamblare vor construi mai multe unităţi Ampera pre-producţie în lunile următoare. Aceste vehicule de pre-producţie nu vor fi comercializate prin dealeri, ci folosite pentru testare şi validarea intenţiei de design, ca şi pentru dezvoltarea softwarelui şi a controalelor finale. De asemenea, inginerii din Europa şi Statele Unite le folosesc pentru a armoniza experienţa generală oferită de automobil la condus. O parte dintre aceste Ampera vor avea o existenţă scurtă, pentru că vor fi folosite şi în teste de siguranţă şi în testarea integrităţii structurii.

“Suntem în plan pentru producerea Ampera pentru pieţele europene anul viitor,” spune Andrew Farah, Inginer Şef pentru Ampera. “Mai sunt multe de făcut, dar faptul că putem conduce un Opel Ampera abia ieşit de pe linia de pre-producţie este o mare realizare pentru echipele de aici şi din Europa.”

Automobilul Opel Ampera cu autonomie extinsă furnizează până la 60 de kilometri de condus exclusiv electric înainte ca un generator să intervină pentru încărcarea bateriei şi să extindă astfel autonomia la peste 500 de kilometri. Bateria poate fi încărcată prin conectarea sistemului de la bordul autovehiculului la o priză standard. Modelul este planificat pentru vânzare la finalul anului 2011.

Sursa: Opel Romania

Categories: Opel

Comments are closed.